About Me

My photo
ayin haridzulzain . 16 only . a student at smk dato bentara luar. i love vintage and style . this is real and this is me. so hater please back off peace :)

Wednesday, 12 October 2011

my heart will always with you

yunkkkkkkkkkkkkk ! i rindu semalam . i rindu you . i rindu kita . okeyy , semalam you mmg caring gila kot . you amik i dekat kedai game . pergi kfc . beratur nak beli makan . tiba-tiba lagu rain over me keluar . masing2 gelabah carik phone msg2 . last , phone i yg bunyi . haha . after tht bunyi lagi lagu tu okeyy phone you pon pakai ringtone tuu . sweet sayang :) then ,  kita duduk ramai2 dengan mbe you pon keluar lagu tu dekat kfc , mmg sengaja la agaknya . haish ! i egtkan you tak amek tahu pon pasal lagu tu . haha ! niceeeeeee ! you ingat evrything kot pasal kita . then , duduk najwa latiff lalu sebelah kita . then , you gedik nyanyi cinta mukabuku . haish ! you ckp dekat membe2 you macam kita . kita pon kenal dekat facebook jugak . i was like okeyy , jangan lah citer semua malu kot . haha ! then , tunggu dah 30 minutes makanan i tak sampai , you boleh tunggu kann makanan i sampai baru you makan sama-sama i . padahal you lapar gila kot . keje lagi . hmm.. makanan i tak sampai2 you pergi tanye dekat counter . then , bila dah sampai makanan . okeyy kita makan you nampak kot i makan tak selesa . then , you cakap kenapa ? you okeyy tak ? i ckp okeyy :) , makan2 ade la 3 sudu . haha ! pastu tak abis . i lapar tapi i tak boleh masuk kot . hmm . then , i diamm je you kata kenapa ? i ckp nak muntahh . you kata jomm pi toilet jumm ! hahaha ! sampai you nak teman i gi toilet kann .. haha! i ckp i tak ada pape laa . lepak2 sampai pukul 6 . then , you nak hantar i balik . i ckp i tknak balek . hahahaha ! kesian you . layan kerenah i . padahal dah sampai depan rumah i dah . i saja carik alasan . haha ! i cakap i lapar la apa la , act , i dah tak boleh nak makan kot . then , pergi melodi . haha ! minum2 jek . haha . pastu toden gedik nak ajak pi beli rokok la apa la . rasa nak lempang2 jek toden tuu . hahahaha ! toden tarik tangan kiri and i tarik tangan kanan you . of coz la i menang kann ? im on your right side . hihihi ! then , i pegang je tangan you . because i want hold your hand tight and protect you from all around you . even , i dont wanna let you go for a second sayanggggg . lagi tight i pegang tangan you . lagi tight you pegang tangan i  . okeyy i rasa darah i mengalir dengan tenang kot masa tuu . and i want it will be forever like that . then , i nak balik you taknak hantar i . mmg sengaja kan balas balek . haish ! you ckap ' tadi i nak hantar you balik dah sampai depan rumah tapi you taknak kan , skunk you ikut cakap i ' kurang ajarrrrr ! hahaha ! sabar jela~ you hantar i balik i salam , peluk you . then you kiss me . i love you  sayangggggg .  

No comments:

Post a Comment