About Me

My photo
ayin haridzulzain . 16 only . a student at smk dato bentara luar. i love vintage and style . this is real and this is me. so hater please back off peace :)

Thursday, 6 October 2011

AHMAD TARIFF MAHMOD

hello and hye :) . today kita nak cakap pasal AHMAD yeahh bukan AHMAD yg arrora salwa nyanyi tu tapi ni AHMAD TARIFF BIN MAHMOD . siapakah dia ? itu persoalannya . haha ! dia membe abang i la and family dia pon rapat dengan family i . bapak dia kawan uncle nuar. i kenal dia masa i form 2 kot . dia hairstylist . abang and dia selalu lepak dekat rumah tu yg kenal . and selalu cuts rambut mak , kakak , abg and i dekat rumah . tu yang makin lame makin meleret tuu . sampi la i kapel dengan dia yeahhh i kapel dengan dia masa i form 2 . then , blablabla i mintak clash . haha ! tk tahu sape yg buat hal i ke dia . tapi sama2 kot . tapi dah clash pon dia jaga i dengan baik kot . jagaa sangat pantang tengok i ada masalah ke kena kacau ke . okeyy dia sendiri akan tanya and tolong . sampai ke family pon dia jaga abg haritu pengsan dia yg hantar pergi hospital and mengelabah . haha ! now , dah 3 tahun kot kita kenal . dia lah antara orang yang hargai i .so why not kann kapel dengan dia daripada pikirkan orang yg tak pernah hargai kita . blahhh la ! im strong enough la . i can survive without you . kbye ! haha ! anyway thank you AHMAD TARIFF BIN MAHMOD :)

No comments:

Post a Comment