About Me

My photo
ayin haridzulzain . 16 only . a student at smk dato bentara luar. i love vintage and style . this is real and this is me. so hater please back off peace :)

Wednesday, 5 October 2011

too addicted

HELLO ALL , today mode down gila kot . sebab siapa lagi kan mesti la S punya pasal . you ignore pasal i . you tak amik tahu langsung . yeahhh mybe sebab i terlalu addicted dekat you sampi semua i ketepikan . niceeeee! you kata tunggu you pakai phone nty kita contact . i rindu you kot . rindu ! risau ! semua la pasal you . tapi i je kot feeling lebey . hahahahaha ! imma stupid girl . you online but you never leave me a message . itu tidak mengapa . tapi yg paling i tak boleh tadi i dapat tahu you pakai phone . wahhhhhh ! niceeee tak bgtau i . nampak sangat kannn i not the one who important in your life . i nangis kot dapat tahu you pakai phone . i pon tak tahu kenapa bangang sangat nangis sebab you padahal you tak ada hal kot happy jek . haish ! life kenapa macam ni seyh ? im always on your side . sikit2 you . semua you . nicee at last jadi macam ni . my be i kena sedar kot i yg lebih2 sayang you . tapi mmg betul pon i syg you . sayang you and menatang you bagai minyak yg penuh . you tak hargai . nak buat macam mana kan . okeyyy forget it la . i tak salah kan you . as long as you happy and i will happy too . although it difficult for me . yeaahhhhhhh ain MOVE ON laaaaaaaaaa.   :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

No comments:

Post a Comment